- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1923
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 14, 2009
- 250 g
- Brun farin
- 100 g
- Kokosmel
- 1/2 dl
- letmælk
- 125 g
- Smør, saltet
- 300 g
- Sukker (melis)
- 2 dl
- letmælk
- 50 g
- Smør, saltet
- 3 stk
- Æg
- 2 tsk.
- bagepulver
- 250 g
- Hvedemel
- 1 tsk.
- vanillesukker
Drømmekage er en god eftermiddagskage.
Smør og mælk kommes i en gryde og varmes, så smørret smelter. Pisk æg og sukker sammen i en skål til en tyk masse. Bland mel, vanille og bagepulver i skålen og rør forsigtigt smør og mælkeblandingen i. Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i 20 min. ved 175 grader. Mens den er i ovnen laves remoncen. Det hele smeltes i en gryde. Når kagen er bagt færdig, smøres remoncen på, og kagen bager færdig i 5 min. ved 200 grader.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.