- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 11863
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2009
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 4 tbsp.
- Olivenolie
- 2 tbsp.
- Timian, tørret
- 700 g
- Dyrefilet
- 10 stk
- Enebær, tørrede
Dyrefilet
Her er en fremgangsmåde på hvordan man steger en dyrefilet.
1) Puds fileten af for sener.
2) Knus peber, enebær, timian og olie i en morder.
3) Gnid krydderiblandingen godt ind i kødet.
4) Varm en pande op med lidt olie.
5) Svits kødet i ca. 3 minutter på hver side.
6) Kom kødet i et fad og sæt det i en forvarmet ovn i 8 – 10 minutter ved 200 grader.
7) Tag kødet ud, pak det ind i staniol og lad det hvile i 10 minutter inden det skæres ud.
Velbekomme!
Super lækker dyrefilet.