Dyrefilet

Bedømmelse: 2.5/5. Fra 2 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
11863
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Peber, friskkværnet
4 tbsp.
Olivenolie
2 tbsp.
Timian, tørret
700 g
Dyrefilet
10 stk
Enebær, tørrede

Dyrefilet
Her er en fremgangsmåde på hvordan man steger en dyrefilet.
1) Puds fileten af for sener.
2) Knus peber, enebær, timian og olie i en morder.
3) Gnid krydderiblandingen godt ind i kødet.
4) Varm en pande op med lidt olie.
5) Svits kødet i ca. 3 minutter på hver side.
6) Kom kødet i et fad og sæt det i en forvarmet ovn i 8 – 10 minutter ved 200 grader.
7) Tag kødet ud, pak det ind i staniol og lad det hvile i 10 minutter inden det skæres ud.
Velbekomme!


En kommentar

  1. Anne Mette haulrik sagde på august 17, 2019

    Super lækker dyrefilet.

    Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?