- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 1975
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 5, 2009
- 1 stk
- Leverpostej
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 4 skive(r)
- Rugbrød, mørkt
- 8 skive(r)
- Salt kød
- 1/2 stk
- Sky
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
Dyrelægens natmad
En go’ gammel klassiker til frokostbordet!
1) Smør rugbrød.
2) Kom 2 skiver saltkød på hver skive brød.
3) Kom leverposteg oven på.
4) Pynt med fine skiver af løg.
5) Drys med salt og friskkværnet peber.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.