- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3174
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 100 g
- Kirsebær
- 1/3 bdt.
- Purløg
- 1/2 tsk.
- Havsalt
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Skalotteløg
- 400 g
- Svampe
- 700 g
- Dyreryg
Dyreryg med svampe og kirsebærVIGTIG INFO: Retten indeholder ikke sovs eller tilbehør! En rødvinssauce, gastrique eller rødbedeglace vil være oplagt med en rodfrugtemos til. Gastrique sauce finder der en opskrift på her på Vild med mad.
1) Grill kødet ved høj varme. Steg det videre i ovnen ved 160 grader til det har en centrumtemperatur på ca. 58 grader (ca. 15 minutter). Lad derefter kødet hvile i 10 minutter.
2) Steg svampe i olivenolie. Giv dem lidt farve, tilsæt der efter finthakket skalotteløg og kirsebær.
3) Smag til med salt og peber.
4) Inden servering tilsættes finthakket purløg.
5) Server kødet, svampene med kirsebær, en valgfri sauce og tilbehør.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.