- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 1635
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 1 tbsp.
- Sky
- 10 g
- Karse
- 10 g
- Løg eller zittauerløg
- 3 tbsp.
- Leverpostej
- 2 skive(r)
- Salt kød
- 1 skive(r)
- Rugbrød, fuldkorn
Leverpostejen smøres på rugbrødet. Skyen fordeles ovenpå efterfulgt af saltkødet. Løget skæres i tynde ringe, som lægges på saltkødet sammen med karsen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.