- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1468
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 2, 2009
- 250 g
- Peberfrugt, grøn
- 150 g
- Soltørret tomat
- 3 dl
- Vand
- 4 tsk.
- Salt, groft
- 500 g
- Gulerod/gulerødder
- 1 stk
- Peber, friskkværnet
- 6 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Paprika
- 500 g
- Kartofler
- 600 g
- Kyllingebryst, filet
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Kokosmælk
- 3 dl
- letmælk
- 1 tbsp.
- Olie fra soltørret tomat
kødet brunes – derefter switches alle grønsager som er kakket i små tern. Løg, hvidløg og solt. tomat hakkes eller blendes. kryderier tilsættes.småkoger i 1½ – 2 timer.serveres med ris.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.