- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2334
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 3 tbsp.
- Karry, pulver
- 1 tbsp.
- Hvedemel
- 1 dl
- Havregryn
- 2 stk
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tbsp.
- Salt og peber
- 1 tsk.
- Smør, saltet
- 2 stk
- mango
- 1/2 l
- Vand
- 300 g
- Brune champignon
- 2 stk
- Æble / æbler
- 900 g
- Hakket kyllingekød
- 2 stk
- Æg
- 1 1/2 stk
- Creme fine 7%
Sæt en stor gryde med vand til at koge.
Bland alle ingredienserne til bollerne. Form dem med en ske til små kugler/boller og smid dem i gryden med det kogende vand. Når de kommer op til overfladen burde de være færdige, men giv dem lige et par minutter ekstra for at være helt sikker. Husk af denne årsag kun at have et lag boller i gryden af gangen.
I en gryde eller en pande steges/svitses karry’en i fedtstoffet. Tilsæt lidt vand og mel og rør det godt sammen. Tilsæt alt fyldet og steg det et par minutter.
Herefter tilsættes kogevandet fra bollerne, smag til med salt og peber.
Tilsæt cremefine og kog op.
Hæld sovsen ud over bollerne og server med ris J
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.