- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 4988
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 16, 2011
- 50 g
- Bagegær
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
- 2 1/2 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 500 g
- Hvedemel
- 75 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Sådan er det hurtigt og nemt at trylle forskelligt brød frem til et morgenbord eller en brunch.
Mini boller, brunsvigerboller, jordbærboller og snegle.
Smelt margarinen
Opløs gæren i håndvarmt vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er glat.
Del dejen i to… og lad den ene ligge.
Tril 15 boller og anbring dem på en bageplade med bagepapir.
Lad bollerne hæve til dobbelt størrelse.Almindige boller:
Pensel med kold kaffe.Brunsvigerboller:
Tryk et hul i bollerne fyld hullet med ca. 1 tsk. remonce.
Jordbærboller:
Tryk et hul i bollerne og fyld hullet med ca. 1 tsk. jordbærmarmelade.
Når bagt… pynt med hvid glasur.Kanelsnegle:
Rør en remonce af 75g margarine og 75g brun farin. (Tag 1/3 fra til brunsvigerboller)
Tilsæt 1 spsk. kanel i de sidste 2/3
Rul den sidste del dej ud til et rektangel.
Smør remonce jævnt fordelt og rul dejen sammen som en roulade.
Skær rouladen i ca. 15 stykker og stil dem på højkant på en bageplade med bagepapir.
Lad hæve.
Inden de sættes i ovnen, gives de et let tryk på midten. Det holder bedre på remoncen.
Når bagt… pynt med glasur.
Bag brødene i en 220 grader forvarmet ovn i ca. 10 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.