Entrecôte bearnaise med kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2977
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
400 g
Oksekød, entrecote med kappe
1 tbsp.
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt
6 stk
Cherry tomater
335 g
Bearnaise, IRMA
100 g
Grønne bønner, dybfrost
500 g
Kartofler
Entrecôte bearnaise med kartofler

Det her er simpelthen en klassiker. Det smager fantastisk og hvis man snyder med saucen tager retten kun ganske kort tid at lave!

Børst / skræl kartoflerne og kog dem i let saltet vand. De skal have ca. 15 – 20 min. Hæld bønnerne ned til kartoflerne efter 10 minutter.

Sæt bøfferne med spækkanten op på en varm pande (5/6) i ca. 30 sekunder. Tilføj nu lidt margarine til panden. Giv nu bøfferne 15 sek. på hver side og skru ned på 3. Lad nu bøfferne få 2 minutter på hver side. (eller mere eller mindre afhængig af smag). Hvis bøfferne er færdige før kartoflerne, så pak dem ind i staniol.

Varm saucen og server entrecoten.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?