- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2977
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 28, 2009
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 400 g
- Oksekød, entrecote med kappe
- 1 tbsp.
- Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt
- 6 stk
- Cherry tomater
- 335 g
- Bearnaise, IRMA
- 100 g
- Grønne bønner, dybfrost
- 500 g
- Kartofler
Det her er simpelthen en klassiker. Det smager fantastisk og hvis man snyder med saucen tager retten kun ganske kort tid at lave!
Børst / skræl kartoflerne og kog dem i let saltet vand. De skal have ca. 15 – 20 min. Hæld bønnerne ned til kartoflerne efter 10 minutter.
Sæt bøfferne med spækkanten op på en varm pande (5/6) i ca. 30 sekunder. Tilføj nu lidt margarine til panden. Giv nu bøfferne 15 sek. på hver side og skru ned på 3. Lad nu bøfferne få 2 minutter på hver side. (eller mere eller mindre afhængig af smag). Hvis bøfferne er færdige før kartoflerne, så pak dem ind i staniol.
Varm saucen og server entrecoten.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.