Etageløg på grill

Bedømmelse: 3.5/5. Fra 2 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
4386
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Olivenolie
50 stk
Perleløg
Etageløg på grill

Etageløg er små løg, der let at dyrke i køkkenhaven. De smager utrolig godt, efter de har været en tur på grillen.
Til dette tilbehør bruges kun de løg, der vokser “i luften”. Det er også muligt at spise den del af løgene der vokser i jorden.
Løgene rengøres og lægges i en foliebakke. Der hældes olivenolie over løgene og salt og peber tilføres i passende mængde.
Hvis man ikke har en foliebakke, kan “sølvpapir” bruges. Lig trelag “sølvpapir” og buk kanterne to til tre gange. Derefter har du en billig foliebakke, som kan tilpasses til mængden af løg og grillens størrelse.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?