Fad-koteletter på italiensk

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Hovedret
Høst
Natmad
Visninger
8260
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Tomat, hakket, konserves
Fad-koteletter på italiensk

Italiensk inspirerede fad-koteletter, med friske tomater, rød-og hvidløg:

Nakkekoteletter: Bank nakkekoteletter lidt flade, og krydr med oregano, timian og basilikum , salt og peber fra kværn. Steg dem af ved medium-høj varme, i lidt rapsolie-smør blanding. Gem stegefedtet til tomatsovs. Kom koteletterne i et ildfast fad.

Tomatsovs: Hak løg, rødløg og hvidløg, og steg lidt gyldne i samme pande, sammen med frisk-hakkede tomater, krydderierne og laurbærblade. Tilsæt tomatkoncentrat og svits hurtigt med. Kom bouillon, og hakkede tomater fra dåse i og drys lidt sukker i. Jævn sovsen med cremefraiche rørt op med lidt maizena. Smag sovsen til.

Hæld sovsen over koteletterne og drys med revet ost efter smag.

Dæk fadet til med stanniol og stil i forvarmet ovn ved 180 grader, næstnederste rille, i en time.. Fjern staniol. Og giv retten 15-20 minutter ekstra.

Server koteletterne med pasta.

Velbekomme!





Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?