Fantastisk falafel

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1528
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
5 stk
Hvidløg, fed
2 stk
Forårsløg, rå
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 bdt.
Persille, bredbladet
2 stk
Salt, groft
1/2 tsk.
Cayennepeber
1 tsk.
bagepulver
1 tsk.
Gurkemeje
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 1/2 tsk.
Spidskommen, stødt
1/2 dl
Olivenolie
225 g
Kikærter, tørrede
45 g
Hvedemel

Kikærterne lægges i blød natten over. vandet hældes fra, og ærterne hakkes meget fint f.eks. i en minihakker. De skal næsten være en tyk grød. Herefter hakkes løg, persille, hvidløg, og forårsløg meget fint, og blandes i kikærterne. Resten af ingredienserne blandes i, og massen formes til små kugler eller pølser og steges på panden ved middelsvag varme til de er gyldne udenpå.

Kikærterne kan evt. koges i 20 minutter inden de hakkes. Det gør processen noget nemmere, men gør samtidig falaflerne blødere.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?