- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1528
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 31, 2010
- 5 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Forårsløg, rå
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 bdt.
- Persille, bredbladet
- 2 stk
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Cayennepeber
- 1 tsk.
- bagepulver
- 1 tsk.
- Gurkemeje
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 1/2 tsk.
- Spidskommen, stødt
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 225 g
- Kikærter, tørrede
- 45 g
- Hvedemel
Kikærterne lægges i blød natten over. vandet hældes fra, og ærterne hakkes meget fint f.eks. i en minihakker. De skal næsten være en tyk grød. Herefter hakkes løg, persille, hvidløg, og forårsløg meget fint, og blandes i kikærterne. Resten af ingredienserne blandes i, og massen formes til små kugler eller pølser og steges på panden ved middelsvag varme til de er gyldne udenpå.
Kikærterne kan evt. koges i 20 minutter inden de hakkes. Det gør processen noget nemmere, men gør samtidig falaflerne blødere.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.