- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst - Visninger
- 2528
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 27, 2011
Lækkert farsfad med små bagte kartofler og kogte porrer… er hurtigt af forberede og smager dejligt.
Til retten skal der bruges tilberedt kylling, så en evt. rest fra en dag, hvor man har kogt suppe er ideel.
Start med at blande svinekød, mel, hakket rødløg, mælk, salt og peber til en fast fars.
Sæt i køleskabet mens champignonstuvningen tilberedes.
Rens champignonerne og skær dem i kvarte.
Smelt margarinen i en gryde og steg champignonerne til væsken er fordampet og de har ca. halv størrelse. Tilsæt basilikumbladene.
Rør melet godt i gryden.
Tilsæt mælk lidt af gangen, så du ender med en meget tyk stuvning… og smag til med salt og peber.
Forvarm ovnen til 220 grader… og smør et ildfast fad med margarine.
Læg det halve af farsen i bunden.
Ryk kyllingekødet lidt fra hinanden og læg det ovenpå.
Hæld stuvningen på og slut af med fars.
Sættes i ovnen i en time.
Retten serveres med små bagte kartofler… vælg en mellemstørrelse.
Vask dem grundigt og skær et kryds i toppen, som drysses med salt.
Skal bage en time, så skindet bliver dejligt sprødt.
Åbn kartoflerne ved servering ved at give dem et let tryk i enderne. Server dem med enten smør eller en smule pikantost.
Server også grønsager til… f.eks. kogte porrer.
Der står der skal mel i