- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
Jul - Visninger
- 5045
- Pris pr. Portion
- 20.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 16, 2012
- 500 g
- Kartoffel
- 800 g
- grønsagsblanding, ærter og gulerødder
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 dl
- letmælk
- 400 g
- Svinekød, magert
- 2 stk
- Æg
- 2 dl
- Havregryn
- 1 tsk.
- Timian
Sæt kartofler over.
Bland al kødet med hakket løg, havregryn, æg, timian og evt lidt vand hvis det hele virker for tørt. Form til et farsbrød, placer i et fad og læg i ovnen i ca. 30-35min ved 200g varmluft. Fjern varmluften halvvejs i processen.
Imens har kartoflerne kogt og de blendes med en stavblender, mælken og salt og peber efter smag. Evt en klat smør hvis man har plads i kaloriebudgettet.
grønsagerne koges samtidig i 3-4min i letsaltet vand.
Det hele fordeles på tallerkener
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.