- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7395
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 27, 2011
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Rødbede
- 3 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 dl
- Havregryn
- 1 dl
- Agurk, syltet
- 1 kg
- Oksekød, hakket, råt
- 4 dl
- Minimælk 0.5 % fedt
- 2 tbsp.
- Kapers
Et velsmagende og lidt anderledes farsbrød.
Mælk og havregryn blandes.
Rødbeder, syltet agurker og løget hakkes og blandes i ovenstående sammen med det hakkede oksekød, salt peber og kapers.
Formes til et brød i et ildfast fad.
Bages i ca. 70 min. ved 190 grader.
Kan serveres med Hasselbach-kartofler (skal have samme tid og temperatur i ovnen) og årstidens salat.
God fornøjelse.
Er det rå eller syltede
Hej Jørgen
En opskrift på Hasselbach
Hej Jytte