Farsbrød med rødbeder, agurker, kapers og løg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7395
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Rødbede
3 tsk.
Salt, groft
2 tsk.
Peber, friskkværnet
2 dl
Havregryn
1 dl
Agurk, syltet
1 kg
Oksekød, hakket, råt
4 dl
Minimælk 0.5 % fedt
2 tbsp.
Kapers
Farsbrød med rødbeder, agurker, kapers og løg

Et velsmagende og lidt anderledes farsbrød.
Mælk og havregryn blandes.
Rødbeder, syltet agurker og løget hakkes og blandes i ovenstående sammen med det hakkede oksekød, salt peber og kapers.
Formes til et brød i et ildfast fad.
Bages i ca. 70 min. ved 190 grader.
Kan serveres med Hasselbach-kartofler (skal have samme tid og temperatur i ovnen) og årstidens salat.
God fornøjelse.


4 comments

  1. Anonym sagde på marts 12, 2012

    Er det rå eller syltede

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på marts 12, 2012

    Hej Jørgen

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på september 24, 2012

    En opskrift på Hasselbach

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Den ukendte kok sagde på september 24, 2012

    Hej Jytte

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?