- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Madpakke - Visninger
- 9886
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 19, 2011
I princippet kan alle grove grønsager bruges. Gulerødder, rosenkål, blomkål, eller broccoli… denne gang har jeg valgt porrer. De smager rigtig godt til aftensmad… og ser flotte ud dagen efter på en rugbrød. Til denne ret er det vigtigt grønsagerne ikke er kogt al dente… men møre.
Rør først din favorit frikadellefars… eller brug min https:/frikadeller-3624/ Lad den hvile i køleskabet, mens porrerne gøres klar.
Brug kun det hvide af porrerne. Skær dem i 7cm stykker og kog dem så møre i letsaltet vand i ca. 10-15 minutter. Lad dem køle lidt af i et dørslag.
Bland raspen med salt og peber på et stykke bagepapir.
Læg en skefuld fars på raspen… på midten lægges et stykke porre.
Farsen lukkes om porren og den trilles i raspen.
Jeg havde en smule skiveskåret bacon liggende, så hver farserede porrer fik en ½ skive viklet omkring.
Steg de farserede porrer i ca. 15 minutter. De skal være brune og sprøde hele vejen rundt.Serveringsforslag:
· Serveres med hvide kartofler, brun pandesovs og evt. en rødbede.
· Bruges som pålæg til madpakken eller frokost.Tips: Den grønne del af porren fejler ingenting, hvilket mange fejlagtigt tror. Den kan bruges til f.eks. https:/kylling-m-porrer-kartoffelbaade-4223/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.