- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst - Visninger
- 2814
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 23, 2011
- 500 g
- Medisterpølse, rå
- 3 stk
- Æble / æbler
- 1 tbsp.
- Karry, pulver
- 3 stk
- Tomater
- 1 bdt.
- Mynteblade
Vask æblerne, lav et 3-4 cm hul igennem på langs, derved fjernes stilk, blomst og kernehus.
Krydder hullet i æblerne med karry, træk medisterpølsen gennem æblerne med 3-4 cm. afstand imellem æblerne.
Læg æblestangen i et ildfast fad eller på rist i bradepanden i kold ovn nederste rille, som derefter sættes til 200 grader, når ovner har nået temperaturen, alt efter ovn type, er æblestangen færdig ca. 45-60 min.
Efter 30 min. sættes risene til kogning som beskrevet på pakken. Når risene er klar til servering er æblestangen også færdig.
En tynd karrysose af 2½ dl. vand tilsat en ½ suppetern 1 teske karry lidt salt og peber, tilberedes medens risene koger.
Pynt med Tomatbåde som lægges over medisteren mellem æblerne.
Pynt evt med Squash blomst og mynteblade / persilleblade eller selleriblade. Evt. et stykke rugbrød samger godt til.
Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.