- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3584
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 17, 2010
- 500 g
- Kartofler
- 1 dl
- Fløde 18 %
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 50 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Skummetmælk
- 1 stk
- Æg
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 4 tbsp.
- Hvedemel
- 300 g
- Hakket kalv og flæsk, 18 %
Rør farsen og stil den tildækket i køleskabet.
Skær kartoflerne i skiver, forkog dem i 5 minutter, damp vandet fra og bland med ost og salt.
Læg dem i et ildfast fad og hæld fløden over.
Fordel farsen over kartoflerne og bag farsfadet midterst i ovnen ved 225 grader i 35-45 minutter.
Vi har prøvet denne ret med
Pokkers… selvfølgelig har
Er ikke helt sikker på om jeg
Lækker opskrift, kan anbefale
Hej Karina