- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6767
- Pris pr. Portion
- 24.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 15, 2013
- 500 g
- Frikadellefars
- 1 stk
- spidskål
- 3 tbsp.
- Rasp
- 30 g
- Smør, saltet
Rør en god frikadellefars af 500g hakket svin/kalve fars… eller brug evt. min opskrift, som du finder her: https:/frikadeller-3624/
Kog et spidskålshoved mørt i saltvand ca. 20 minutter,
Læg et lag kål i et gratinfad, derefter et lag fars og til sidst kål.
Herover drysses 3 spsk. rasp og 40g margarine fordelt i små klumper.
Gratinfadet sættes i 200 grader forvarmet ovn og bages en god halv time.
Hertil serveres smeltet smør, kogte kartofler og rødbeder.
I stedet for spidskål kan bruges andre grønsager f.eks. gulerødder, porrer eller blomkål, men da skal det øverste bestå af fars.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.