Farsret med kål

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
6767
Pris pr. Portion
24.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Frikadellefars
1 stk
spidskål
3 tbsp.
Rasp
30 g
Smør, saltet
Farsret med kål

Rør en god frikadellefars af 500g hakket svin/kalve fars… eller brug evt. min opskrift, som du finder her: https:/frikadeller-3624/
Kog et spidskålshoved mørt i saltvand ca. 20 minutter,
Læg et lag kål i et gratinfad, derefter et lag fars og til sidst kål.
Herover drysses 3 spsk. rasp og 40g margarine fordelt i små klumper.
Gratinfadet sættes i 200 grader forvarmet ovn                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          og bages en god halv time.
Hertil serveres smeltet smør, kogte kartofler og rødbeder.
I stedet for spidskål kan bruges andre grønsager f.eks. gulerødder, porrer eller blomkål, men da skal det øverste bestå af fars.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?