Fasan

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
75 minutter
Tilberedningstid
150 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2987
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Æble / æbler
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 stk
Fasan, kød og skind, rå
10 stk
Bacon i skiver, rå
1 tbsp.
Citronskal, revet
2 stk
Rosmarin, kviste
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 tsk.
Havsalt

Fasanen krydres med salt og peber og skal så hvile en halv time ved stuetemperatur. Æblerne og løg renses og hakkes groft og puttes i en skål. Rosmarinen hakkes og halvdelen blandes i skålen. Den anden halvdel lægges til side. Fyld fasanen med blandingen og bind lårene sammen. Resten af rosmarinen gnides på fasanen. Fordel baconskriverne over brystet, læg fasanen med brystet opad i et ildfast fad og drys citronskallen over. For at lårkødet og brystkødet bliver færdig samtidig skæres nogle forholdsvise dybe snit på ydersiden af hvert lår. Hæld lidt vand i fadet og steg fasanen i ovnen ved 180 grader i 40-50 minutter. Mens den steger hældes vandet jævnligt over fasanen, og den vendes hver tiende minut. Lad fuglen trække tyve minutter inden den skæres ud.


En kommentar

  1. Anonym sagde på februar 2, 2014

    Nu står mine fasaner i ovnen,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?