- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 15240
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 9, 2010
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 1/2 dl
- Vand
- 500 g
- Svinebryst, stegestykke med svær
- 2 dl
- Hvedemel
- 5 dl
- Rasp
Fattigmands koteletter… eller på godt dansk paneret flæsk. Her er det paneringen der gælder, den skal være sprød og knasende.
Svinebrystet skæres i passende skiver.
Mel og vand rystes til en tyk meljævning.
Raspen krydres med salt og peber… evt. andre krydderier.
Først vendes skiverne i meljævningen og dernæst i raspen… ønskes paneringen virkelig tyk, gentages processen.
Skiverne steges i rigelig margarine, eller kan de godt blive brankede. De skal stege godt og vel 5-6 minutter på hver side.
Serveres med enten pandesovs eller persillesovs og nye kartofler. En god rødebede, perleløg…eller tomat salat er heller ikke ad vejen.Variation: Samme panering er rigtig god til fisk, tilsæt da rosmarin eller timian.
super super lækker ret smager
Min mor lavede altid paneret