Fattigmands koteletter

Bedømmelse: 3.0/5. Fra 4 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
15240
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
Salt og peber
1 1/2 dl
Vand
500 g
Svinebryst, stegestykke med svær
2 dl
Hvedemel
5 dl
Rasp
Fattigmands koteletter

Fattigmands koteletter… eller på godt dansk paneret flæsk. Her er det paneringen der gælder, den skal være sprød og knasende.
Svinebrystet skæres i passende skiver.
Mel og vand rystes til en tyk meljævning.
Raspen krydres med salt og peber… evt. andre krydderier.
Først vendes skiverne i meljævningen og dernæst i raspen… ønskes paneringen virkelig tyk, gentages processen.
Skiverne steges i rigelig margarine, eller kan de godt blive brankede. De skal stege godt og vel 5-6 minutter på hver side.
Serveres med enten pandesovs eller persillesovs og nye kartofler. En god rødebede, perleløg…eller tomat salat er heller ikke ad vejen.Variation: Samme panering er rigtig god til fisk, tilsæt da rosmarin eller timian.


2 comments

  1. Anonym sagde på oktober 31, 2010

    super super lækker ret smager

    Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  2. Elsebeth (not verified) sagde på april 4, 2013

    Min mor lavede altid paneret

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?