- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 3646
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 4, 2010
- 2 tbsp.
- Smør, saltet
- 2 stk
- Laurbærblade
- 5 stk
- Peberkorn
- 500 g
- oksefars
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 1 stk
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 6 stk
- Bagekartofler
Denne ret blev ofte serveret i mit barndomshjem i 50’erne – til stor glæde for os alle 4 (far, mor og 2 børn)
Løgene svitses i margarinen, herefter brunes kødfarsen og boullion kommes ved samt laurbærblade og peberkorn. Simrer 15 min ca. Imens koges kartoflerne møre. Det hele blandes og moses til den kosistens, man ønsker. Drysses til slut med persille og serveres med engelsk sauce samt rødbeder. Uhm!!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.