fattigmands skibberlabskovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
3344
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Smør, saltet
2 stk
Laurbærblade
5 stk
Peberkorn
500 g
oksefars
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 bdt.
Persille, frisk
1 stk
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
6 stk
Bagekartofler

Denne ret blev ofte serveret i mit barndomshjem i 50’erne – til stor glæde for os alle 4 (far, mor og 2 børn)
Løgene svitses i margarinen, herefter brunes kødfarsen og boullion kommes ved samt laurbærblade og peberkorn. Simrer 15 min ca. Imens koges kartoflerne møre. Det hele blandes og moses til den kosistens, man ønsker.  Drysses til slut med persille og serveres med engelsk sauce samt rødbeder. Uhm!!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?