- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 16 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1582
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 5, 2009
Lun mælk og margarine
Smuldr gær ud i en stor skål, og tilføj det håndvarme mælk/margarine
Tilsæt salt og sukker
Rør evt lidt havregryn, solsikkekerner, gulerod eller fuldkornsblanding i.
Tilføj melet lidt af gangen, til dejen begynder at blive fast.
Hæld noget mel ud på bordet og ælt dejen godt til den er fast og lidt klæbrig
Dejen hæves i 1 time
Form dejen til boller, ca 16 stk, de hæver meget
Efterhæv i 20 minutter
Bages ved 220 grader (200 hvis varmluft) i ca 12-14 minutter.
jeg brugte også olie i stedet