- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost - Visninger
- 4388
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 1 stk
- rødløg
- 100 g
- Kalkunbacon
- 4 stk
- Kartofler
- 1 dl
- Kyllingefond/Hønsebouillion
- 300 g
- Kalvelever
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 6 stk
- Ansjos, marineret, konserves
Varm leverpostej er for mig lig med julehygge. Jeg spiser ret meget af det, så derfor laver jeg denne fedtfattige udgave, som også er rigtig nem at lave.
Alle ingredienserne blendes til det har en ensartet konsistens. Så hældes det i små forme som bages i vandbad i en 170 grader varm ovn i en time.
Leverpostejen kan sagtens fryses. Spis den på et stykke rugbrød med noget varmt rødkål.
God appetit
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.