Fedtfattig leverpostej

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Buffet
Frokost
Visninger
4388
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Hvedemel
1 stk
rødløg
100 g
Kalkunbacon
4 stk
Kartofler
1 dl
Kyllingefond/Hønsebouillion
300 g
Kalvelever
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
6 stk
Ansjos, marineret, konserves

Varm leverpostej er for mig lig med julehygge. Jeg spiser ret meget af det, så derfor laver jeg denne fedtfattige udgave, som også er rigtig nem at lave.
Alle ingredienserne blendes til det har en ensartet konsistens. Så hældes det i små forme som bages i vandbad i en 170 grader varm ovn i en time.
Leverpostejen kan sagtens fryses. Spis den på et stykke rugbrød med noget varmt rødkål.

God appetit



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?