Fedtfattige kanelsnegle

Bedømmelse: 3.5/5. Fra 2 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
16 personer
Visninger
6575
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Fedtfattige kanelsnegle

Kanelsneglen er lækker både til morgenkaffen og eftermiddagskaffen. Denne version er knap så usund og kan derfor spises med mindre dårlig samvittighed.
Mælken lunes i en gryde til den er lunken og gæren røres ud i den. Pisk æg og sukker sammen og bland det i mælken. Bland mel og salt og tilsæt det gradvist. Ælt så dejen godt og lad den hæve i 20-25 minutter. Herefter slås dejen ned og rulles ud på et meldrysset bord. Bland æble, rørsukker,  kanel of vanillesukker, smør det på dejen og rul den sammen til en roulade.
Skær den i ca. 2 cm tykke skiver, og læg kanelsneglene på en bageplade. Bag kanelsneglene i cirka 20 minutter ved 200 grader nederst i ovnen.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?