- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 16 personer
- Visninger
- 6575
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 21, 2009
Kanelsneglen er lækker både til morgenkaffen og eftermiddagskaffen. Denne version er knap så usund og kan derfor spises med mindre dårlig samvittighed.
Mælken lunes i en gryde til den er lunken og gæren røres ud i den. Pisk æg og sukker sammen og bland det i mælken. Bland mel og salt og tilsæt det gradvist. Ælt så dejen godt og lad den hæve i 20-25 minutter. Herefter slås dejen ned og rulles ud på et meldrysset bord. Bland æble, rørsukker, kanel of vanillesukker, smør det på dejen og rul den sammen til en roulade.
Skær den i ca. 2 cm tykke skiver, og læg kanelsneglene på en bageplade. Bag kanelsneglene i cirka 20 minutter ved 200 grader nederst i ovnen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.