- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2653
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 16, 2009
- 85 g
- Sukker (melis)
- 1 kg
- Vandmelon
- 300 g
- Feta, 40+
- 1 dl
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 1/2 dl
- Græskarkerner
Start med at lave dressingen/sirup. Balsamicoeddike og sukker koges ved høj høj varme i en gryde i 1 min. Siruppen hældes i en skål og køles af. Imens skal græskarkerner ristes på en tør pande ved jævn varme i ca. 2 min og køle af. Vandmelon og feta skæres i tern og anrettes sammen på et fad eller i en skål. Siruppen dryppes over i ønsket mængde, resten kan serveres i en skål for sig. Til sidst drysses græskarkernerne over.
Hvis der laves en større portion, skal kogetiden på siruppen ganges med lige så meget som ingredienserne – fx 2 dl balsamicoeddike lig med 2 min. kogetid.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.