Fetasalat med vandmelon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2653
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
85 g
Sukker (melis)
1 kg
Vandmelon
300 g
Feta, 40+
1 dl
Balsamico (eddike) lys og mørk
1/2 dl
Græskarkerner

Start med at lave dressingen/sirup. Balsamicoeddike og sukker koges ved høj høj varme i en gryde i 1 min. Siruppen hældes i en skål og køles af. Imens skal græskarkerner ristes på en tør pande ved jævn varme i ca. 2 min og køle af. Vandmelon og feta skæres i tern og anrettes sammen på et fad eller i en skål. Siruppen dryppes over i ønsket mængde, resten kan serveres i en skål for sig. Til sidst drysses græskarkernerne over.
Hvis der laves en større portion, skal kogetiden på siruppen ganges med lige så meget som ingredienserne – fx 2 dl balsamicoeddike lig med 2 min. kogetid.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?