- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 115 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4455
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 12, 2009
- 125 g
- Hvedemel
- 2 tsk.
- Sirup
- 125 g
- Klidflager
- 125 g
- Figen, tørret
- 3 dl
- Skummetmælk
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- bagepulver
- 125 g
- Brun farin
Bland klidflager, farin, hakkede figner, sirup og mælk sammen i en skål
Lad det stå og trække i en halv time
Mel, bagepulver og salt sigtes i en skål og blandes godt. Bland det i det andet og rør godt
Smør en franskbrødsform og hæld dejen i
Bag figenbrødet ved 180 grader mellem tre kvarter og en time
Vend brødet ud på en rist og lad det køle af
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.