Figenbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
115 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
4455
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
125 g
Hvedemel
2 tsk.
Sirup
125 g
Klidflager
125 g
Figen, tørret
3 dl
Skummetmælk
1 knsp.
Salt, groft
1 tsk.
bagepulver
125 g
Brun farin

Bland klidflager, farin, hakkede figner, sirup og mælk sammen i en skål
Lad det stå og trække i en halv time
Mel, bagepulver og salt sigtes i en skål og blandes godt. Bland det i det andet og rør godt
Smør en franskbrødsform og hæld dejen i
Bag figenbrødet ved 180 grader mellem tre kvarter og en time
Vend brødet ud på en rist og lad det køle af


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?