- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Sommer - Visninger
- 7559
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 31, 2011

Fire små tapas-retter, til lækker gæstemad el. buffet:
Små kødboller i tomat: Bland ingredienser til tomatsovsen, hæld i et ildfast fad og stil i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Imens tilberedes kødbollerne, rør farsen med de nævnte krydderier og form små boller med en teske. Steg i smør-olie på pande i ca. 15 minutter. Kom kødbollerne i tomatsovsen,drys over med friskrevet parmesan (kan udelades) og lad stå i ovnen 15 minutter ekstra.
Store rejer med lime: Mariner rejerne med olie og rigeligt limesaft, hvidløg, dild, salt og peber. Lige før servering svitses de hurtigt af på pande ved medium-høj varme i et par minutter, el. i staniolpakker på en grill. Server med citronbåde.
Små italienske brød med grøn pesto og ost (evt. gedeost efter smag): Smør brødene med pesto , kom ost på, og dryp olivenolie på, og drys med friskkværnet peber. Grilles på en grill, el. i ovn ved 225 grader.
Bulgur med selleri og æble. Kog bulgur efter anvisning på posen. Køl af og bland med selleri, agurk og æble i fine tern. Tilsæt revet løg citronsaft, olie og salt og peber.
Server med grillede små kartofler tilberedt på grillen el. i ovn, samt med en god hvidløgsdressing.
Velbekomme!




Hvor er opskriften til “Små
Hej Lissy.