Fiskedolmates

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3095
Pris pr. Portion
25.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
8 stk
Vindrueblade
500 g
fiskekød
8 skive(r)
Fetaost
10 stk
Friske mynteblade
2 stk
Tomater
10 stk
Oliven, grønne
Fiskedolmates

Skyl vindruebladene, fordel fiskekødet på de 8 blade, drys med salt og peber eller det krydderi du kan lide, læg en skive fetaost over fiskekødet og fold bladvingerne over til en lukket pakke. Kom lidt fedstof på en pande og læg dolmaterne i. Simres i ca. 10 min. Vil man beholde en side grøn simres kun på den ene side. Myntebladene kan bruges som pynt, men kan også indgå i Dolmaten.
Tilbehøret kan være Flutes, Kartoffel eller Pasta som passer fint til Tzazikkien.
Som drikkelse har jeg valgt en Retsina vin for at holde den Græske linie. Velbekomme


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?