- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3095
- Pris pr. Portion
- 25.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2012
- 8 stk
- Vindrueblade
- 500 g
- fiskekød
- 8 skive(r)
- Fetaost
- 10 stk
- Friske mynteblade
- 2 stk
- Tomater
- 10 stk
- Oliven, grønne
Skyl vindruebladene, fordel fiskekødet på de 8 blade, drys med salt og peber eller det krydderi du kan lide, læg en skive fetaost over fiskekødet og fold bladvingerne over til en lukket pakke. Kom lidt fedstof på en pande og læg dolmaterne i. Simres i ca. 10 min. Vil man beholde en side grøn simres kun på den ene side. Myntebladene kan bruges som pynt, men kan også indgå i Dolmaten.
Tilbehøret kan være Flutes, Kartoffel eller Pasta som passer fint til Tzazikkien.
Som drikkelse har jeg valgt en Retsina vin for at holde den Græske linie. Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.