- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 3068
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
Fiskefileter er lækre at lave til en god frokost eller til aftensmad. Start med at skylle og tørre fisken. Ægget piskes sammen og raspen blandes på en tallerken med salt og peber. Fileterne vendes først i det sammenpiskede æg og så i raspen. Smelt så smørret på panden og lad det bruse af. Læg fiskefileterne på panden og dæmp varmen. Steg dem cirka tre minutter og skru op for varmen. Vend dem og lad dem få et halvt minut ved den høje varme på den anden side. Skru ned for varmen og steg igen i tre minutter. Server fiskefileten med citron enten med en god skive rugbrød eller nogle gode pomfritter. Til begge dele kan en god klat remoulade anbefales.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.