- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2462
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 12, 2009
- 20 g
- Smør, saltet
- 1 tbsp.
- Løvstikke
- 1 stk
- Squash
- 1 1/2 dl
- Olivenolie
- 1 stk
- Peberfrugt, gul, rå
- 1 bdt.
- Persille, bredbladet
- 4 tbsp.
- Citronsaft
- 75 g
- solsikkekerner
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 tbsp.
- Timian, kviste (frisk)
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 800 g
- Rødspætte eller fladfisk fileter
Smør et ildfast fad og fordel fileterne
Krydr med salt og hvid peber og 3 spsk citronsaft
Hak timian og løvstikke og drys det over
Lad fadet stå køligt i en halv time
Persille, peberfrugt og løg hakkes fint og squashen og gulerod rives groft
Bland det hele sammen i en skål
Varm lidt olie op på en pande og svits solsikkekernerne mens der røres
Hæld persille, peberfrugt, løg, squash og gulerod på panden og svits det tre minutter mens der røres
Dryp en spsk citronsaft over og krydr med salt og hvid peber
Læg det hele over fisken og stil fadet i ovnen i tyve minutter ved 220 grader
Tilbered imens risen
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.