- Forberedelsestid
- 50 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1032
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 28, 2009
- 8 stk
- Peberkorn
- 1/4 bdt.
- Kørvel
- 1/4 bdt.
- Estragon, frisk
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 1/2 kg
- Fiskeben
- 1/4 bdt.
- Persille, frisk
- 2 stk
- Porre
- 1/2 stk
- Selleri, rod
- 1 1/2 l
- Vand
- 2 stk
- Laurbærblade
FiskefondVIGTIG INFO: Laks kan ikke benyttes til fiskefond.
1) Rens fisken for gæller, øjne, blod, indvolde. Skyld efter. Skær i mindre stykker.
2) Kom alle ingredienser i en stor gryde, hæld vand i og kog op.
3) Skum urenheder af overfladen.
4) Skru ned for varmen og lad fonden simre i 25 – 30 minutter. Husk at skumme urenheder af undervejs.
5) Tag gryden af og lad den trække i 15 – 20 minutter.
6) Sigt fonden og stil den køligt over natten.
7) Skum urenheder væk.
8) Hvis der er bundfald, fjernes dette.
Brugbar op til 8 dage på køl. Frys det evt. i mindre portioner.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.