Fiskefond

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
50 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1032
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
8 stk
Peberkorn
1/4 bdt.
Kørvel
1/4 bdt.
Estragon, frisk
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 1/2 kg
Fiskeben
1/4 bdt.
Persille, frisk
2 stk
Porre
1/2 stk
Selleri, rod
1 1/2 l
Vand
2 stk
Laurbærblade

FiskefondVIGTIG INFO: Laks kan ikke benyttes til fiskefond.
1) Rens fisken for gæller, øjne, blod, indvolde. Skyld efter. Skær i mindre stykker.
2) Kom alle ingredienser i en stor gryde, hæld vand i og kog op.
3) Skum urenheder af overfladen.
4) Skru ned for varmen og lad fonden simre i 25 – 30 minutter. Husk at skumme urenheder af undervejs.
5) Tag gryden af og lad den trække i 15 – 20 minutter.
6) Sigt fonden og stil den køligt over natten.
7) Skum urenheder væk.
8) Hvis der er bundfald, fjernes dette.
Brugbar op til 8 dage på køl. Frys det evt. i mindre portioner.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?