Fiskefrikadeller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
110 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Visninger
1326
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Fjern eventuelle ben fra torskefileterne og skær dem i stykker. Pil løget og skær det i stykker. Kør fisk og løg igennem en kødhakker. Rør det sammen med mel, æg, hakket dild, salt og peber. Mælken røres i lidt efter lidt. Farsen skal hville en time i køkeskabet. Smørret smeltes og bruser af og friskefrikadellerne steges ved svag varme i knap ti minutter på hver side.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?