- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3602
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 4, 2012
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 bdt.
- Purløg
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 500 g
- Fiskefars, rå
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 2 stk
- Avocado
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Fromage frais
- 1 knsp.
- Salt og peber
- 4 stk
- Gulerod/gulerødder
- 5 stk
- Kartofler
- 1 stk
- Porre
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Timian, tørret
- 2 stk
- Rødbeder
- 2 stk
- Persillerødder
- 2 stk
- pastinakker
- 2 tbsp.
- Raps- eller olivenolie
Denne ret er nem, sund og indbydende med de mange farver og smagsnuancer. Du kan bruge flere forskellige slags fisk til fiskefrikadellerne og tilsætte hvad du godt kan lide til fiskefarsen. Disse fiskefrikadeller er lavet af en færdiglavet fiskefars fra Netto, men du kan også nemt røre en fars sammen selv af f.eks. laksekød og/eller torskekød. Rodfrugterne kan du også variere alt efter hvad du har i køleskabet.Rodfrugterne:
Tænd ovnen på 200 gr. varmluftSkræl rodfrugterne og skær dem i ca. 1½ x 1½ cm. store terningerKom dem i en plastikpose med olie, timian, salt og peber og ryst dem godtHæld dem ud på en bageplade med bagepapir og fordel dem, så de ligger i ét lagBag dem i ovnen i 30-40 min. Rør i dem undervejsFiskefrikadellerne:
Rør fiskefarsen med presset hvidløg, hakket dild og purløg samt citronsaftForm dem til fiskefrikadeller og steg dem på en pande med lidt olie i 4-5 min. på hver sideGuacamolen:
Skær avocadoerne midt over, fjern stenen i midten og skrab kødet ud med en skeMos med en gaffel i en skål og tilsæt presset hvidløg, fromage frais, salt, peber og citronsaft og rør det sammen
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.