- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3173
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 18, 2012
- 5 stk
- Gulerod/gulerødder
- 200 g
- Frosne rejer uden skal
- 2 knsp.
- Salt og peber
- 2 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 4 stk
- Skalotteløg
- 2 tbsp.
- Oregano, tørret
- 2 dl
- Brune linser, tørrede, rå
- 3 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1 stk
- Fennikel, knold, rå
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 400 g
- Laks, fersk (med og uden skind)
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Stærk paprika
1. Start med at skær begge slags løg i tynde skiver. 2. Skær grøntsagerne i lidt større stykker.3. Varm herefter olien i en stor gryde. Steg løgene og krydderierne hastigt og vend derefter alle grøntsager samt linserne i. Rør godt rundt.4. Blend dåsetomaterne i en blender, til jævn konsistens og held ned i gryden sammen med fiskebouillon. Lad koge i ca. 20 min. 5. Skær laksen ud i store tern (tilsvarende grøntsagernes størrelse) og kom det ned i gryden sammen med rejerne, de sidste fem minutter.6. Det hele smages til med salt og peber! Spis gerne et stykke knækbrød, rugbrød eller andet groft brød til.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.