- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1857
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 1, 2009
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 3 tbsp.
- Rasp
- 50 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 400 g
- Fiskefars, rå
- 6 dl
- letmælk
- 9 stk
- Lasagneplader - også friske plader
- 1 stk
- Porre
- 1 skive(r)
- Selleri, rod
- 1 stk
- Æg
Kog lasagnepladerne i rigeligt vand i ti minutter. Rør fiskekødet sammen med et æg, 2 dl mælk og lidt salt og peber. Rengør porren og skær den i tynde ringe. Rens og snit gulerødderne og snit også selleriskiven. I lidt letsaltet vand koges grønsagerne møre i fem minutter. Hæld vandet fra lasagnepladerne og grønsager og smør et ildfast fad. Læg så grønsager, fiskekød og lasagneplader i på skift. Slut med grønsager. Lav en bechamelsauce ved at blande mel og 4 dl mælk i en gryde. Kog det op mens der røres og lad det koge nogle minutter. Bland så osten i sammen med et æg og smag til med salt og peber. Fordel sovsen over lasagnen og drys til sidst med raspen. Bag fiskellasagnen ved 200 grader i godt en halv time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.