Fiskepaté

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Visninger
5317
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Blend torsken fint
Skær rejer og muslinger i små stykker
Adskil blommerne fra æggehviderne og blend æggeblommerne  i den blendede fisk sammen med  fløden og kartoffelmelet
Bland muslinger og rejer i
Smag til med salt og peber
Pisk æggehviderne stive og vend dem i massen
Smør en form og hæld fiskemassen i
Pres det godt sammen og bag fiskepatéen tildækket i et vandbad ved 200 grader i en time

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?