Fiskeroulade

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Forret
Visninger
3378
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
6 stk
Rødspætte eller fladfisk fileter
50 g
Rucolasalat
1 tbsp.
Citronsaft
3 stk
Dild, frisk
3 tbsp.
Fløde 38 %, Piskefløde
50 g
rejer
100 g
Spinat- frisk eller dybfrost
1 stk
Skalotteløg

Læg to fileter, rejer, grofthakket løg, fløde og lidt salt og peber i en blender og blend til en ensartet fars
Bred et stort stykke sølvpapir ud og læg fire fileter op ad hinanden med hoved mod hale så de ligger tæt med bensiden opad- lav gerne små overlap
Fordel farsen pænt på fileterne
Damp spinaten nogle minutter og pres den fri for vand
Hak den groft og rist den i lidt olie på en pande, krydr med salt og peber
Lad den køle af og fordel den på fiskefarsen
Med sølvpapiret rulles en roulade stramt og lukkes i enderne med sølvpapiret
Læg rouladen i en ildfast fad og hæld kogende vand over så den er halvt dækket
Stil fadet i ovnen og bag det i tyve minutter ved 180 grader
Lad fiskerouladen køle af og skær den i skiver


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?