- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 3378
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 12, 2009
- 6 stk
- Rødspætte eller fladfisk fileter
- 50 g
- Rucolasalat
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 3 stk
- Dild, frisk
- 3 tbsp.
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 50 g
- rejer
- 100 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 1 stk
- Skalotteløg
Læg to fileter, rejer, grofthakket løg, fløde og lidt salt og peber i en blender og blend til en ensartet fars
Bred et stort stykke sølvpapir ud og læg fire fileter op ad hinanden med hoved mod hale så de ligger tæt med bensiden opad- lav gerne små overlap
Fordel farsen pænt på fileterne
Damp spinaten nogle minutter og pres den fri for vand
Hak den groft og rist den i lidt olie på en pande, krydr med salt og peber
Lad den køle af og fordel den på fiskefarsen
Med sølvpapiret rulles en roulade stramt og lukkes i enderne med sølvpapiret
Læg rouladen i en ildfast fad og hæld kogende vand over så den er halvt dækket
Stil fadet i ovnen og bag det i tyve minutter ved 180 grader
Lad fiskerouladen køle af og skær den i skiver
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.