- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2982
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2009
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1/2 stk
- Fennikel, knold, rå
- 1 1/2 dl
- Hvidvin, tør
- 1/4 tsk.
- Safran
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 4 stk
- Laurbærblade
- 3 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 l
- Bouillon, fisk
- 1 stk
- Porre
- 150 g
- Hummerhaler
- 2 tbsp.
- Smør, saltet
- 300 g
- Rødtunge
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 1 dl
- Cognac
Rengør alle grønsagerne og skær dem i små stykker
Smelt smørret i en gryde og svits grønsagerne i det
Bland bouillon og laurbærblade i med lidt havsalt og noget peber
Lad det koge i ca. tyve min.
Skær fisken i små stykker og bland det i
Vin, fløde og safran blandes i og det koger nogle minutter igen
Hæld hummerhalerne i, kog videre og smag suppen til med lidt cognac
Smag suppen til med salt og peber og server den med dild
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.