Fiskesuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2982
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Gulerod/gulerødder
1/2 stk
Fennikel, knold, rå
1 1/2 dl
Hvidvin, tør
1/4 tsk.
Safran
1 stk
Løg eller zittauerløg
4 stk
Laurbærblade
3 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 l
Bouillon, fisk
1 stk
Porre
150 g
Hummerhaler
2 tbsp.
Smør, saltet
300 g
Rødtunge
1 bdt.
Dild, frisk
1 dl
Cognac

Rengør alle grønsagerne og skær dem i små stykker
Smelt smørret i en gryde og svits grønsagerne i det
Bland bouillon og laurbærblade i med lidt havsalt og noget peber
Lad det koge i ca. tyve min.
Skær fisken i små stykker og bland det i
Vin, fløde og safran blandes i og det koger nogle minutter igen
Hæld hummerhalerne i, kog videre og smag suppen til med lidt cognac
Smag suppen til med salt og peber og server den med dild


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?