Fiskesuppe i en fart

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
872
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Salt, groft
1 stk
Peber, friskkværnet
1 bdt.
Forårsløg, rå
4 dl
Hvidvin
500 g
Hellefisk
2 stk
Hakkede tomater, konserves
4 stk
Hvidløg, fed
2 stk
Bouillon, fisk
4 dl
Fløde 18 %
500 g
torsk
4 dl
Vand

Kog fisken i vand og vin til den bliver hvid og falder fra hinanden. Tilsæt tomater, hvidløg, bouillon og fløde, og kog i 5 min. Smag til med salt og peber. Drys forårsløg over umiddelbart inden servering. Kan evt. serveres med en skive ristet brød og hvidvin.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?