- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1218
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 18, 2010
- 1 stk
- Salt, groft
- 1 stk
- Peber, friskkværnet
- 1 bdt.
- Forårsløg, rå
- 4 dl
- Hvidvin
- 500 g
- Hellefisk
- 2 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Bouillon, fisk
- 4 dl
- Fløde 18 %
- 500 g
- torsk
- 4 dl
- Vand
Kog fisken i vand og vin til den bliver hvid og falder fra hinanden. Tilsæt tomater, hvidløg, bouillon og fløde, og kog i 5 min. Smag til med salt og peber. Drys forårsløg over umiddelbart inden servering. Kan evt. serveres med en skive ristet brød og hvidvin.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.