- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1662
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 4, 2009
- 50 g
- Smør, saltet
- 500 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 2 stk
- Skalotteløg
- 12 stk
- Fjæsing, filet
- 250 g
- Østerhatte
- 2 dl
- Hvidvin, tør
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
Hæld lidt af hvidvinen i en gryde, bring det i kog og damp fileterne i ca. 8 min.
Hak skalotteløg og skær østershattene i strimler
Varm halvdelen af smørret op på en pande og sauter løgene
Kom østerhattene på panden og sauter dem med
Resten af hvidvinen hældes på panden sammen med hvidvinen fra gryden
Tilsæt fløden og smag til med salt og peber
Lad sovsen koge lidt ind mens resten af smørret varmes op på en anden pande
Damp spinaten i smørret nogle minutter til det er faldet sammen
Anret spinaten på et fad med fisken, grønsagerne og sovsen
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.