- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 240 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 7 personer
- Kategori
- Hovedret
Jul - Visninger
- 1797
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 22, 2009
- 1 1/2 kg
- Svinekam med svær
- 5 dl
- Vand
- 2 tbsp.
- Salt, groft
Rids sværene i svinekammen ned til kødet med ca. 0,5 cm mellemrum.
Gnid salten grundigt ind i og mellem sværene, læg stegen på en rist, der placeres over en bradepande og hæld vandet i bradepanden.
Tænd ovnen på 200 grader og sæt bradepanden i midten af ovnen.
Stegen er færdig efter ca. 90 min., eller når den har en centertemperatur på 65 grader.
Lad stegen hvile ca. 20 min. før servingen.
Tip: Anvend evt. indholdet i bradepanden til sovsen.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.