Flæskesteg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
240 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
7 personer
Kategori
Hovedret
Jul
Visninger
1797
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 kg
Svinekam med svær
5 dl
Vand
2 tbsp.
Salt, groft

Rids sværene i svinekammen ned til kødet med ca. 0,5 cm mellemrum.
Gnid salten grundigt ind i og mellem sværene, læg stegen på en rist, der placeres over en bradepande og hæld vandet i bradepanden.
Tænd ovnen på 200 grader og sæt bradepanden i midten af ovnen.
Stegen er færdig efter ca.  90 min., eller når den har en centertemperatur på 65 grader.
Lad stegen hvile ca. 20 min. før servingen.
Tip: Anvend evt. indholdet i bradepanden til sovsen.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?