Flankesteak med ovnbagte kartofler

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4506
Pris pr. Portion
24.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
700 g
Flanksteak
800 g
Kartofler
6 stk
Hvidløg, fed
100 g
blandet salat
8 stk
Cherry tomater
2 tsk.
Salt, groft
2 tsk.
Peber, friskkværnet
Flankesteak med ovnbagte kartofler

Let, hurtig og smagfuld ret.
Flankesteaken skal marineres. Meget ofte købes en flankesteak marineret, hvilket denne var. Forslag til marinering: olivenolie, presset hvidløg, salt og peber kommes i en plastpose sammen flankesteaken. 2 – 4 timer i et køleskab vendes en gang i mellem. Du kan naturligvis bruge andre krydderier – smag og behag.
Kartoflerne rengøres og koges i fem minutter, herefter kommes de i et ildfast fad samme med lidt olie, de snittede hvidløg og salt og peber. I ovnen – 200 grader i ca. 30 – 40 min.
Flankesteaken skal have ca. 15 min. på panden – vendes ofte. Lad steaken hvile et par minutter. Skær kødet i tynde skiver – gerne i en skrå vinkel.
Serveres med salat.
Det er lækkert hurtigt og smager af en 1/2 mio;-)


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?