- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4506
- Pris pr. Portion
- 24.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 27, 2013
- 700 g
- Flanksteak
- 800 g
- Kartofler
- 6 stk
- Hvidløg, fed
- 100 g
- blandet salat
- 8 stk
- Cherry tomater
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
Let, hurtig og smagfuld ret.
Flankesteaken skal marineres. Meget ofte købes en flankesteak marineret, hvilket denne var. Forslag til marinering: olivenolie, presset hvidløg, salt og peber kommes i en plastpose sammen flankesteaken. 2 – 4 timer i et køleskab vendes en gang i mellem. Du kan naturligvis bruge andre krydderier – smag og behag.
Kartoflerne rengøres og koges i fem minutter, herefter kommes de i et ildfast fad samme med lidt olie, de snittede hvidløg og salt og peber. I ovnen – 200 grader i ca. 30 – 40 min.
Flankesteaken skal have ca. 15 min. på panden – vendes ofte. Lad steaken hvile et par minutter. Skær kødet i tynde skiver – gerne i en skrå vinkel.
Serveres med salat.
Det er lækkert hurtigt og smager af en 1/2 mio;-)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.