- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Svær
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 3509
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 19, 2009
- 250 g
- Sukker (melis)
- 1 1/2 dl
- Vand
- 3 stk
- Æggehvide
Æggehviderne piskes meget stive.
Vand og sukker koges godt igennem – ca. 5 min.
Sukkerlagen piskes i hviderne, mens det stadig er varmt. Masses pises ca. 30 minutter.
Rigtig lækkert tilbehør til en isdessert. Kan med fordel laves dagen før, da den næsten er endnu bedre efter en dag på køl.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.