- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Visninger
- 1366
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 3, 2011
- 1 tbsp.
- Sukker
- 40 g
- Glukose
- 500 g
- Mørk chokolade også med orange
- 75 g
- Sukker (melis)
- 30 g
- Vand
- 10 stk
- Mariekiks
- 50 g
- Æggehvide, pasteuriseret
- 1/2 tsk.
- vanillesukker
Kog vand, sukker, glukose og vanillesukker til det er 117 grader..
Pisk i mens æggehviderne sammen med sukker stive..
Når massen har kogt og nået tempertuaren, hæld det i de piskede hvider i en trynd stråle, mens der stadig piskes, når alt den varme masse er kommet i piskes der 8 min. selvom det bliver hårdt til sidst skal der forsættes med og piskes Det kan også klares på en maskine..
Sprøjt massen ud på mariekiksen og dyp dem i smeltet chokolade og drys evt med kokos..
De kan godt sættes i fryserne lidt inden de dyppes..
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.