Flødeboller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Visninger
1366
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Sukker
40 g
Glukose
500 g
Mørk chokolade også med orange
75 g
Sukker (melis)
30 g
Vand
10 stk
Mariekiks
50 g
Æggehvide, pasteuriseret
1/2 tsk.
vanillesukker

Kog vand, sukker, glukose og vanillesukker til det er 117 grader..
Pisk i mens æggehviderne sammen med sukker stive..
Når massen har kogt og nået tempertuaren, hæld det i de piskede hvider i en trynd stråle, mens der stadig piskes, når alt den varme masse er kommet i piskes der 8 min. selvom det bliver hårdt til sidst skal der forsættes med og piskes Det kan også klares på en maskine..
Sprøjt massen ud på mariekiksen og dyp dem i smeltet chokolade og drys evt med kokos..
De kan godt sættes i fryserne lidt inden de dyppes..

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?