- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 140 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Visninger
- 1268
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
Gæren røres ud i lunkent vand
Salt, 1 spsk. olie, durummel og 2/3 hvedemelet blandes i
Ælt dejen godt sammen og lad den hæve lunt i halvanden time
Slå dejen ned og del den i 12 portioner
Hver portion formes til en cirkel på størrelse med en underkop og halvanden centimeter tyk
Brødene skal efterhæve i et kvarter på en bageplade med bagepapir
Imens varmes ovnen op til 225 grader
Hvert brød pensles med resten af olien og drysses med oregano
Brødene bages i 25 min midt i ovnen
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.