Foliebagt fisk

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
6303
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 tsk.
Havsalt
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 stk
Broccoli
1/2 dl
Olivenolie
1 stk
Citron - gerne økologisk
4 stk
Forårsløg, rå
1/4 bdt.
Dild, frisk
100 g
Sukkerærter
2 stk
Hvidløg, fed
600 g
fisk

Foliebagt fisk med grønt
VIGTIG INFO: Retten indeholder ikke tilbehør. Jeg plejer at servere bagte rodfrugter, hasselbagte kartofler eller ris til. Valg af fisk er valgfrit, jeg har med stor succes brugt rødfisk, rødtunge, torsk eller hellefisk. Denne ret portionanrettes i 4 portioner i hvert sit stykke folie.
1) Broccoli skæres i mindre buketter, peberfrugten skæres i strimler, løg skæres i både og forårsløg deles i 2 halve. Citronen skæres i 4 både. Hvidløg hakkes fint.
2) 4 stykker staniol/folie lægges på bordet. 1 stykke fisk anrettes på hvert stykke folie. Kom alle grøntsager oven på fisken. Pak det hele så det ligger tæt! Tilsæt havsalt, peber, 1 båd citron samt olivenolie.
3) Folien lukkes så tæt som muligt!!
4) Skal bages i en varm ovn i ca. 25 minutter ved 180 grader.
5) Serveres i folien på en tallerken.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?