- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6303
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 6, 2009
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Broccoli
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 4 stk
- Forårsløg, rå
- 1/4 bdt.
- Dild, frisk
- 100 g
- Sukkerærter
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 600 g
- fisk
Foliebagt fisk med grønt
VIGTIG INFO: Retten indeholder ikke tilbehør. Jeg plejer at servere bagte rodfrugter, hasselbagte kartofler eller ris til. Valg af fisk er valgfrit, jeg har med stor succes brugt rødfisk, rødtunge, torsk eller hellefisk. Denne ret portionanrettes i 4 portioner i hvert sit stykke folie.
1) Broccoli skæres i mindre buketter, peberfrugten skæres i strimler, løg skæres i både og forårsløg deles i 2 halve. Citronen skæres i 4 både. Hvidløg hakkes fint.
2) 4 stykker staniol/folie lægges på bordet. 1 stykke fisk anrettes på hvert stykke folie. Kom alle grøntsager oven på fisken. Pak det hele så det ligger tæt! Tilsæt havsalt, peber, 1 båd citron samt olivenolie.
3) Folien lukkes så tæt som muligt!!
4) Skal bages i en varm ovn i ca. 25 minutter ved 180 grader.
5) Serveres i folien på en tallerken.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.