- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 4006
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
Dressing / dip til fondue:
Pres hvidløgget i Creme Fraichen og tilsæt paprika. Smag til med salt og peber.
Skær kødet i tern og rens champignonerne.
Varm olien op i en speciel fonduegryde. Jeg plejer at varme olien op på komfuret og når olien er varm (det syder, når en tændstik stikkes i – brug enden uden svolv!, sættes olien over gasbrænderen som hører til fonduesættet.
Ris koges som angivet på posen og salaten skylles og snittes.
Det hele serveres nu direkte på bordet.
Der knytter sig adskillige regler til fondue, her er et udsnit af fondueregler:
Regel 1: Hvis en kvinde taber et stykke i fonduen, skal hun kysse alle mænd ved bordet.
Regel 2: Hvis en mand taber et stykke i fonduen, skal han købe en flaske vin til deling med alle ved bordet.
Kender I andre regler, så tilføj dem gerne i kommentarfeltet.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.