Forårsfriske kyllingefrikadeller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2931
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Forårsfriske kyllingefrikadeller

1. Alle ingredienser blandes sammen i en skål og røres godt – gerne med mixer.
2. Farsen har godt af at hvile ca. ½ time i køleskabet, før den formes til små kuglerunde frikadeller med en ske og steges på panden. Det er en god idé at dyppe skeen i et glas vand mellem hver formning, for så hænger farsen ikke ved skeen, og frikadellerne bliver mere glatte.
3. Frikadellerne kan evt. holdes varme i ovnen. (Der er frikadeller til overs til madpakken!)
4. Serveres med pillekartofler,  smørsauce og letkogt broccoli. Eller prøv båndpasta med spæde salatskud, soltørrede tomater i olie med grofthakket feta og en god creme fraiche dressing.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?