- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2931
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 11, 2011
1. Alle ingredienser blandes sammen i en skål og røres godt – gerne med mixer.
2. Farsen har godt af at hvile ca. ½ time i køleskabet, før den formes til små kuglerunde frikadeller med en ske og steges på panden. Det er en god idé at dyppe skeen i et glas vand mellem hver formning, for så hænger farsen ikke ved skeen, og frikadellerne bliver mere glatte.
3. Frikadellerne kan evt. holdes varme i ovnen. (Der er frikadeller til overs til madpakken!)
4. Serveres med pillekartofler, smørsauce og letkogt broccoli. Eller prøv båndpasta med spæde salatskud, soltørrede tomater i olie med grofthakket feta og en god creme fraiche dressing.